Nyilka Ildikó - függő biztosításközvetítő - Generali Biztosító Zrt. - Európai Utazási Biztosító Zrt.

VÁLLALATI BIZTOSÍTÁSOK

CÉGPALETTA

A Cégpaletta programban elérhető minden biztosítási lehetőség, amelyre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet. Válasszon legalább két biztosítást kínálatunkból, és éljen a kedvezményekkel!

bővebb információ

VAGYONŐR VÁLLALKOZÓI VAGYONBIZTOSÍTÁS

Biztonság, ami a cégnek kell!

Melyik vállalkozás ne szeretne sikeres lenni? Csakhogy vannak kockázatok. Váratlan, előre nem látható események történhetnek, amelyek a cég működését, a munkavállalók és családjaik egzisztenciáját is fenyegethetik. Csökkentse a kockázatokat! Mi segítünk.

bővebb információ

MEZŐGAZDASÁGI BIZTOSÍTÁSOK

Minden gazda álma, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez nyújtunk biztos hátteret Önnek mezőgazdasági biztosításainkkal

bővebb információ

SZÁLLÍTMÁNYBIZTOSÍTÁSOK

Szállítmánybiztosításunk fedezetet nyújt minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleség biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól. Termékünk az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével.

bővebb információ

ÉPÍTÉS- ÉS SZERELÉSBIZTOSÍTÁSOK

Gazdasági életünk meghatározó területe az építőipar, azon belül is az építési-, szerelési tevékenység. Társasház építések, útfelújítások, autópálya építések, gyárépítések zajlanak szerte az országban, melyek építési, szerelési kockázatait át tudjuk vállalni.

bővebb információ

GÉPBIZTOSÍTÁSOK

A „hagyományos” vagyonbiztosítások jellemzően az elemi kár és betöréses lopás kockázatokra nyújtanak biztosítási fedezetet, míg a gépbiztosítások ezen kockázatokon kívül emberi és technikai veszélyforrások (kezelési hiba, gondatlanság,ügyetlenség, rosszindulatú rongálás, anyag és gyártáshiba), valamint a külső mechanikus hatások okozta károkat is térítik. Hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján a károk mintegy 40 - 60 %-a az „emberi és technikai” kockázatok következtében lép fel.

bővebb információ

ÁLTALÁNOS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSOK

Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős.

bővebb információ

SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSOK

Társaságunk egészségügyi és szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, illetve vagyonvédelmi vállalkozások részére kínál szakmai felelősségbiztosításokat.

bővebb információ

KEZESI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A kezesi biztosítás egy olyan speciális biztosítás, melynek értelmében társaságunk a biztosítási szerződés alapján kiállított biztosítói kötelezvényben arra vállal kötelezettséget, hogy a biztosított helyett kezesként fizetést teljesít a kedvezményezett számára, amennyiben a biztosított a kedvezményezettel szemben nem teljesítette valamely szerződésen alapuló vagy egyéb jogi kötelezettségét és ezért a kedvezményezettnek pénzügyi követelése keletkezik a biztosítottal szemben.

bővebb információ

KIKÖTŐ VÍZI JÁRMŰVEK BIZTOSÍTÁSA

Velünk teljes körű biztonságban tudhatja magát, amikor barátaival, családjával a hajózás csodálatos élményének hódol. Aki a hajózás szerelmese lett, nehezen tud elszakadni tőle. Viszont egy nem várt esemény, egy baleset okozta hajósérülés több hetes kiesést is okozhat, nem beszélve az anyagi károk okozta bosszúságról vagy egy hajóstársa sérüléséből eredő tragédiáról.

bővebb információ