Nyilka Ildikó - függő biztosításközvetítő - Generali Biztosító Zrt. - Európai Utazási Biztosító Zrt.

ÉLET- ÉS NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSOK

ARANYSZÁRNY PERSPEKTÍVA NYUGDÍJGBIZTOSÍTÁS

Szokott Ön is a jövőbe tekinteni? Elképzelte már, hogy milyen életet szeretne élni nyugdíjasként? Engedje szabadjára az álmokat, segítünk megteremteni hozzá az anyagi hátteret.

bővebb információ

JÖVŐKÉP KLASSZIKUS NYUGDÍJGBIZTOSÍTÁS

Egyre gyakrabban gondol Ön is a nyugdíjas éveire? Milyen életszínvonalon szeretne majd élni? Kezdje el időben a megtakarítást, gondoskodjon jövőjéről klasszikus nyugdíjbiztosítással!

bővebb információ

ARANYSZÁRNY CLAVIS BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT, ÉLETHOSSZIG TARTÓ ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az Aranyszárny CLaVis segítségével az élete során egymást követő nagyobb események megtervezhetők, és ezen élethelyzetekhez igazodva számlájáról Ön kiveheti a megfelelő összeget, de akár az előre nem látható élethelyzetekben is hozzáférhet megtakarításaihoz.

bővebb információ

CSALÁDI ARANYSZÁRNY RENDSZERES DÍJAS, BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb. A szülők gondoskodó szeretettel mindent elkövetnek, hogy gyermekük jövőjét biztonságban tudhassák, minden erejükkel támogatják gyermekük álmainak megvalósulását. Az örömteli pillanatok feledtetik az aggodalmakat, a félelmeket…de mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy tragédia történne…. Vajon akkor is meg lehet valósítani jövőbeni céljainkat, gyermekünk álmait?

bővebb információ

ARANYSZÁRNY BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az Aranyszárny egy hosszú távra szóló, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. A hagyományos életbiztosításokhoz képest lényegesen átláthatóbb, és nyilvánosabb a befektetések kezelése, hiszen a naponta számított árfolyamból láthatja, hogy aktuálisan mennyit ér megtakarítása. Ezzel együtt Önnek egy rendkívül rugalmas életbiztosítása is van, amely lejáratkor és halál esetén szolgáltat.

bővebb információ

ARANYSZÁRNY EXKLUZÍV BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT, ÉLETHOSSZIG TARTÓ ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az Aranyszárny Exkluzív hosszú távú megtakarítási program maximális rugalmassággal segíti Önt céljai elérésében, ezen felül választható mértékű, életre szóló biztosítási védelmet nyújt. Széles eszközalap választék, rugalmas fizetési és visszavásárlási lehetőségek - egy igazi exkluzív ajánlat!

bővebb információ

ARANYSZÁRNY EXKLUZÍV SPECIÁL - BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT, ÉLETHOSSZIG TARTÓ ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az Aranyszárny Exkluzív Speciál hosszú távú megtakarítási program maximális rugalmassággal segíti Önt céljai elérésében, ezen felül választható mértékű, életre szóló biztosítási védelmet nyújt. Széles eszközalap választék, rugalmas fizetési és visszavásárlási lehetőségek - egy igazi exkluzív ajánlat!

bővebb információ

EGYSZERI DÍJAS ARANYSZÁRNY BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az egyszeri díjas Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítás a tartam közben is alakítható biztosítási védelmet ad, emellett megfelelően hosszú távon versenyképes hozamot nyújtó megtakarítási forma a takarékbetétek, bankbetétek, államkötvények, kincstárjegyek és befektetési alapok piacán.

bővebb információ

AKTÍV MEGTAKARÍTÁS BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT KIEGÉSZÍTŐ MEGTAKARÍTÁSI PROGRAM NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSOKHOZ

Kiegészítő program, nyugdíjként megkötött befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz

Nyugdíjbiztosítása mellé rugalmas megtakarítási lehetőséget is kínálunk, amely független az adójóváírásra jogosító rendszeres és eseti megtakarításoktól!

bővebb információ

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK BEFEKTETÉSI EGYSÉGEKHEZ KÖTÖTT ÉLETBIZTOSÍTÁSOKHOZ

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítások mellé most új baleset- és egészségbiztosításokat választhat, így extra védelemmel vértezheti fel Önmagát hosszú távú céljai elérésének érdekében! Extra védelem a kockázatokkal szemben.

bővebb információ

MOZAIK ÉLETBIZTOSÍTÁS, MEGTAKARÍTÁS BIZTOSÍTÁSI VÉDELEMMEL

A választható tartamú Mozaik életbiztosítással egybekötött megtakarítási programmal a hosszú távú életcélokhoz szükséges tőke biztosítási védelem mellett gyűjthető össze.

bővebb információ

NYUGALOM ÉLETBIZTOSÍTÁS - KEGYELETI GONDOSKODÁS

Az elmúlás az élet része. Ám hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehezen tudjuk. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé. Megtakarítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az Ön hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.

bővebb információ

TÁMASZ ÉLETBIZTOSÍTÁS, GONDOSKODÁS A GYERMEK JÖVŐJÉRŐL

A Támasz életbiztosítással védett megtakarítási program választásával gondoskodhat gyermeke továbbtanulásáról vagy éppen saját nyugdíjának kiegészítéséről.

bővebb információ

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK KLASSZIKUS ÉLETBIZTOSÍTÁSOKHOZ

Extra védelem a kockázatokkal szemben!

A klasszikus életbiztosítások (Mozaik, Támasz) mellé baleset- és egészségbiztosításokat is választhat, így extra védelemmel vértezheti fel Önmagát hosszú távú céljai elérésének érdekében!

bővebb információ

BOROSTYÁNKŐ JÁRADÉKBIZTOSÍTÁS, AZONNALI MEGOLDÁS NYUGDÍJKIEGÉSZÍTÉSRE

A Borostyánkő járadékbiztosítással Ön olyan azonnali, havi jövedelem-kiegészítéshez juthat, amely segít, hogy a különböző élethelyzetekben felmerülő többletköltségek ne okozzanak problémát. A Borostyánkő az Ön választása szerint vagy meghatározott ideig vagy élete végéig pótolhatja majdani nyugdíja és a jelenlegi fizetése közti különbséget, hogy idős napjaiban ne kelljen életszínvonalán csökkenteni, de fedezhet rendszeresen jelentkező többletkiadásokat is.

bővebb információ

ÉLETBEFEKTETÉS EXTRA EGYSZERI DÍJAS, PERIODUSONKÉNT GARANTÁLT HOZAMÚ ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az Életbefektetés Extra egyszeri díjfizetésű, garantált hozamú életbiztosítási szerződés, mely biztonságos befektetésen felül ingyenes balesetbiztosítási szolgáltatást is nyújt. Befektetésének hozamát előre garantáljuk a megadott időszakokra, általában negyedéves hozamperiódusokban.

bővebb információ