Nyilka Ildikó - függő biztosításközvetítő - Generali Biztosító Zrt. - Európai Utazási Biztosító Zrt.

TERMÉKEINK

Lakás biztosítások
Lakását, családi házát vagy társasházat szeretne biztosítani? Házőrző biztosítási termékcsaládunkban Ön is meg fogja találni az igényeinek leginkább megfelelő biztosítást!
Gépjármű biztosítások
A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes más káreseményekre is, rongálásra, autólopásra, koccanásra, poggyászkárokra, jégviharra és más természeti károkra felkészülni.
Utasbiztosítás
Utazik? Ne induljon el nélkülünk! Legyen szó síelésről vagy üdülésről egyéni és csoportos utasbiztosításainkkal biztonságban érezheti magát a világ bármely részén a nap 24 órájában.
Vállalati biztosítások
Igényre szabható vagyon- és általános felelősség biztosítások, szakmai felelősségbiztosítások, szállítmány- és építés-szerelés biztosítások – kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig.
Pénztári szolgáltatások
A gondtalan nyugdíjaséveket, az egészségmegőrzést, a gyógyulás feltételeinek megteremtését, és az otthonteremtést, a lakásfelújítást, az állami támogatások maximális kihasználását tartottuk szem előtt.
Kockázati biztosítások
Praesent auctor nisl purus, consequat sodales augue mollis id. Integer feugiat diam lacus. Nunc placerat rhoncus interdum. Cras tincidunt est eu dignissim rutrum.
Élet és nyugdíj biztosítások
Praesent auctor nisl purus, consequat sodales augue mollis id. Integer feugiat diam lacus. Nunc placerat rhoncus interdum. Cras tincidunt est eu dignissim rutrum.
Mezőgazdasági biztosítások
Minden gazda álma, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez nyújtunk biztos hátteret Önnek mezőgazdasági biztosításainkkal.