Nyilka Ildikó - függő biztosításközvetítő - Generali Biztosító Zrt. - Európai Utazási Biztosító Zrt.

BALESETBIZTOSÍTÁSOK

TESTŐR ÉLET-, BALESET- ÉS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

Az élet kiszámíthatatlan. Sajnos bármikor bekövetkezhet egy előre nem látott betegség vagy baleset, amely átmenetileg vagy akár véglegesen megváltoztatja az addig megszokott életünket. Készüljön tudatosan a váratlan eseményekre, és élje meg aggódás nélkül az élet legszebb pillanatait!

bővebb információ

MILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁS

A mai rohanó világunkban sajnos bárkivel történhet olyan kisebb-nagyobb baleset, amely után a gyógyulás elhúzódhat és költségekben is komoly kihívást jelenthet. Bármikor történhet Önnel is egy váratlan baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen is megváltoztathatja az addig megszokott életvitelét. Ilyen esetben számíthat a Milliós segítség balesetbiztosításra, melynek segítségével a kieső jövedelem pótolható, a felmerülő, akár jelentős összegű költségek is finanszírozhatóvá válnak.

bővebb információ

SZIMBA CSOPORTOS TANULÓ ÉLETBIZTOSÍTÁS

Gondoskodjon gyermekéről akkor is, amikor nem lehet mellette! Válassza Szimba csoportos tanuló balesetbiztosításunkat*, mely a nap 24 órájában biztosítási védelmet nyújt. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy gyermeket baleset ér. Ilyenkor kevés dolog vigasztalja a szülőket és a gyermeket.

bővebb információ

EXTRÉM SPORTOK BALESET-BIZTOSÍTÁSA

Szereti a kihívásokat és az izgalmas kalandokat, de a biztonsága is fontos?

A különös veszéllyel járó extrém sporttevékenységek esetén a biztosítás azért is kiemelten fontos, mivel a társadalombiztosítási ellátás az életmentő sürgősségi ellátás kivételével nem finanszírozott, tehát baleset esetén komoly többletköltségre lehet számítani!

bővebb információ

PAJZS KOLLEKTÍV SZEMÉLYBIZTOSÍTÁSOK

A Pajzs munkáltatói élet-, egészség- és balesetbiztosítás segítségével munkáltatóként széles körű védelmet és anyagi segítséget nyújthat alkalmazottainak különböző váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén.

bővebb információ

COMPANY CARE EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

Az egészség is Önnek dolgozik.

Növelje dolgozói elkötelezettségét, vállalata hatékonyságát, és tegye vonzóbbá az álláskeresők számára cégét a Generali Company Care egészségbiztosítással! Óvja munkatársai egészségét, hiszen a vállalati célok eléréséhez nélkülözhetetlenek az egészséges és aktív munkavállalók!

bővebb információ